MØD OS HOS DEN VILDESøren Pjedsted 


Den Vilde i Tisvilde er som Aladdins hule med et væld af farver og former, der repræsenterer kvalitetsprodukter inden for mode, interiør og design. Indehaveren bag butikken, Søren Pjedsted, har skabt et koncept bestående af oplevelser med udvalgte varer i lækkert design og kunsthåndværk. 


Søren Pjedsted er et ikon inden for frisørfaget som stifter af frisørkæden Cha Cha Cha. Mange kendte har været gennem Sørens kyndige hænder, og som frisør i utallige shows og programmer, bl.a. Go’morgen Danmark, er Søren blevet et kendt ansigt. Nu er frisørfaget trådt lidt i baggrunden til fordel for at skabe en unik stemning i butikken.

Charlotte Dalsgaard 


Bag indretningen af Den Vilde står designeren Charlotte Dalsgaard, der har skabt et smukt og enkelt univers. Sammen med Søren er Charlotte hele tiden på jagt efter nye produkter til butikken, der opfylder deres ønske om unikke, æstetiske varer.


Med tidligere erfaring som designer og udvikler af luksusbrands indenfor fashion, accessories og interiør har Charlotte øje for, hvad den kræsne kunde søger.